siegerwijnsmaUw pand verbouwen? Verkopen?  Een nieuw pand aankopen? (Her)financieren? Fiscaliteiten?

Voor al deze situaties heeft u een taxatierapport nodig.
Ik taxeer via de richtlijnen van het Taxatie Management Instituut (TMI© methode). Een nieuwe norm voor taxaties die commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar maakt. Deze unieke werkwijze wordt door financiële instellingen hoger gewaardeerd  en steeds vaker als vereiste voorgeschreven. Een TMI rapport geeft u inzicht in de huidige waarde én de waardeontwikkeling in de toekomst. Met deze ‘nieuwe manier van taxeren’ maak ik voor u het verschil tussen ‘de norm aanhouden’ en ‘de lat leggen’.
Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Testimonials

"Agumar heeft Sieger Wijnsma Bedrijfsmakelaar ingeschakeld om de aankoop van het nieuwe bedrijfspand te verzorgen. Om tot een succesvolle aankoop te komen heeft Sieger een taxatie volgens de TMI richtlijnen voor ons verzorgd. De taxatie bood niet alleen inzicht in de huidige waarde, maar ook in de verwachte waardeontwikkeling in de toekomst. Zijn rapport heeft ons ervan overtuigd dat we vol vertrouwen tot aankoop konden overgaan. Sieger is een prettige, no nonsense makelaar die zich onderscheidt op basis van zijn vakkundige en betrokken aanpak."

Alain Kokkeel
directeur/eigenaar Agumar Systems B.V.

 


 

"Sieger is mijn huis makelaar. Down to earth en plezierig om mee samen te werken. Zijn uitstekende kennis van de lokale onroerend goed markt maakt dat hij mij behoed voor verkeerde keuzes en attent maakt op mooie mogelijkheden. De taxatierapporten van Sieger zijn altijd erg uitgebreid en bevestigen voor mij dat ik de juiste keus maak. Bovendien merk ik dat de banken graag op basis van deze rapporten zaken doen."

Marcel Bassant
Particulier belegger

 


 

"Den Boer Bouwen en Installeren doet graag zaken met Sieger Wijnsma Bedrijfsmakelaar. Door de omvang van het kantoor wordt er altijd snel geschakeld en hebben we taxatierapporten binnen no time op ons bureau. Sieger heeft ons verrast met zijn grondige aanpak en complete rapporten. Geformuleerde tarieven worden door hem uitgebreid onderbouwd, zodat we weloverwogen beslissingen kunnen nemen."

Jan den Boer
Den Boer Bouwen en Installeren

nvmbusinessgray fundainbusinessgray tmigray vastgoedcertgray twittergray facebookgray nieuwaanbodgray belmegray